VIASAT EPIC

Mi volimo povijest, te čudesne detalje i opsežne pripovijesti koje nas ostavljaju bez daha. Očaravaju nas srednjovjekovne pancirne košulje i oklopi, velike nepogode, značajna otkrića. Program koji se temelji na znanstvenim činjenicama o našim drevnim precima i generacijama koje su oblikovale svijet u kojem živimo predstavlja povijest na moderan i inteligentan način koji će vas potpuno zaokupiti.

Iskorak je novi poseban termin posvećen dramskim serijama koje rekonstruiraju povijesne događaje u kojem donosimo priču i dramatične događaje iza kulisa kroz bogato rekonstruirane scene, autentične detalje određenog razdoblja, no što je najvažnije, fantastične likove i nevjerojatne priče koje oživljuju prošlost.
Viasat History donosi oživljene povjesnice.

Otkrijte odmah

Elizabeta I.

Ova miniserija predstavlja nam Djevičansku kraljicu u njezinim kasnijim godinama, kada Elizabeta otkriva sukob između osjećaja dužnosti i nagona svog srca, svoje osuđene ljubavne veze te borbe snažne i neovisne žene koja pokušava preživjeti u svijetu kojim dominiraju muškarci.

Drama o kraljici Elizabeti I. u kojoj nastupaju poznati glumci i dobitnici Oscara Helen Mirren (Elizabeta) i Jeremy Irons (Grof of Leicestera), dok Hugh Dancy nastupa u ulozi Grofa od Essexa.

Epizode