VIASAT EPIC

Mi volimo povijest, te čudesne detalje i opsežne pripovijesti koje nas ostavljaju bez daha. Očaravaju nas srednjovjekovne pancirne košulje i oklopi, velike nepogode, značajna otkrića. Program koji se temelji na znanstvenim činjenicama o našim drevnim precima i generacijama koje su oblikovale svijet u kojem živimo predstavlja povijest na moderan i inteligentan način koji će vas potpuno zaokupiti.

Iskorak je novi poseban termin posvećen dramskim serijama koje rekonstruiraju povijesne događaje u kojem donosimo priču i dramatične događaje iza kulisa kroz bogato rekonstruirane scene, autentične detalje određenog razdoblja, no što je najvažnije, fantastične likove i nevjerojatne priče koje oživljuju prošlost.
Viasat History donosi oživljene povjesnice.

Otkrijte odmah

Wolf Hall

Serija Wolf Hall prati složene makinacije i zakulisne igre pragmatičnog Thomasa Cromwella, čovjeka skromnih početaka i zagonetne prošlosti, a potom državnog moćnika koji služi kralju i domovini u vrijeme smrtonosnih političkih spletki, kraljeve burne veze s Anom Boleyn i vjerskim prevratima protestantske reformacije.

Temeljena na bestselerima Hilary Mantel, miniserija Wolf Hall, u kojoj u glavnim ulogama nastupaju Mark Rylance i Damian Lewis, predstavlja intimni portret Thomasa Cromwella, briljantnog savjetnika kralja Henrika VIII., dok vješto upravlja političkim spletkama na dvoru Tudora.